voiajori

In anul 2015 am achizitionat primi porumbei originali Jelle Jellema deoarece marea majoritate a concursurilor de maraton din zona de vest sunt foarte grele iar Jellema avand distante lungi, peste 1000 km la aproape toate etapele, am considerat ca trebuie sa aibe porumbei foarte rezistenti si ca ar face fata in crescatoria mea. Rezultatele au aparut in 2018 cand o multime de pui cu sange Jellema au incheiat norme bune si clasari de varf in sezonul 2018. Avand in vedere acest lucru, am continuat sa achizitionez si alti porumbei originali Jelle Jellema. Dupa 5 ani de la primele achizitii, pot spune ca am luat, poate, cea mai buna decizie achizitionand porumbei de la acesta, primi 2 porumbei sositi in crescatoria mea de la Berlin National 980 km 2020 fiind 50% Jellema, porumbei care mi-au adus locurile 51 si 148 National din 6264 porumbei si loc 15 crescatori din 955 participanti.

Click aici pentru a accesa licitatia cu cei 5 pui 100% Jelle Jellema

In aceasta licitatie ofer un grup de 5 pui cu sange 100% Jellema, pui din cei mai reprezentativi porumbei din crescatoria mea, care, cred eu ca ar aduce un plus de valoare in crescatoriile cumparatorilor.

Nota: Am incercat o apreciere cat mai corecta a sexului puilor dar nu pot garanta 100% acest lucru.

Atentie! Puii sunt in crescatoria Fildan Vlad – Bihor. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil in următoarele condiții și tarifele aferente:
– 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga orașele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar ( de ex.: intrare in oraș, ieșire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
– 200 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
– O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor si destinatar.

Adaugat pe 24 Aug 2020 de |  | 7,003 views

Spune-ti parerea

*