voiajori

În topul curselor de maraton european de aproape 40 de ani, mereu cu aceeași familie de porumbei, pe baza tulpinii Jan Aarden.

Toată lumea își amintește încă victoria sa spectaculoasă cu a  lui „Victoria” împotriva a peste 32.000 de porumbei în dificila etapa desfasurata pe canicula de la St. Vincent în 2005, în care doar 2 porumbei au avut peste 900 m/m.

Deasemeni 1 Nat. Marsilia 2014 a apelat la imaginația multor oameni, când o dominatia celor din Limburg de Sud a fost învinsă seara de Annemarie a lui Jan Polder, 1 National Femele, 2 internațional și 1 national. Annemarie mai avea 90 de kilometri de parcurs fata de locul 1.

La nivel mondial, nenumărați fani beneficiază de calitățile ereditare ale acestor porumbei, care au produs deja 10 porumbei (int)naționali învingători și 5 porumbei (int)naționali 1 Asi. Mulți fani din România au succes și cu acești porumbei. De exemplu tatăl lui 2 Jud. 14 National As Maraton Maturi 2020 pentru Racolta Sorin este direct de la Jan Polder.

Anul trecut, porumbeii au evoluat fantastic în propria crescătorie. În cursele internaționale dure cu lansare de dimineață, puternicul centru de imbarcare ZLU din Middelharnis a câștigat de nu mai puțin de 4 ori premiul I. Toți acești câștigători sunt strâns legați de familia Victoria atât din partea tatălui, cât și a mamei. Ceea ce este special este că 3 dintre acești câștigători sunt frați/surori unul cu celălalt. (Anul acesta au câștigat un al 4-lea nat. Tarbes ZLU, al 20-lea nat. Marseille ZLU și al 30-lea nat. Pau/Bordeaux ZLU) și o fiică a lui ‘t Zacht Bont, al 2-lea nat. Marsilia, a câștigat a 9-a naștere. Bergerac. În plus, Lucky, 1 nat. Sf. Vincent împotriva a peste 12.000 de porumbei, este sora vitregă a celor 3 frați/surori. Are același tată, El Patron.

La sfârșitul lui decembrie ’22 PIPA a publicat un nou mare succes pentru crescatoria Jan Polder. Super-femela sa „Ons Tess” a câștigat premiul „CEL MAI BUN PORUMBEL INTERNAȚIONAL DE MARSEILLE PENTRU ANII 2021 – 2022. „Ons Tess” a sosit de 2 ori în miezul nopții. Ultimii 2 ani Polder a avut 7 sosiri în întuneric și fără îndoială zborul în noapte este una dintre marile calități ale familiei Victoria. Mărturiile primite de la Polder demonstrează că acest lucru este nu numai la propria sa crescatorie, ci și la câteva alte crescatorii din toată Europa.

 

Prin această licitație îți oferim posibilitatea de a adăuga un porumbel Polder Super in crescătoria ta. Porumbeii sunt vaccinati impotriva PMV/Rota. Sexul porumbeilor oferiti nu poate fi garantat 100% in toate cazurile.

Studiați lista de vânzări și veți vedea ce porumbei fantastici sunt ofertați aici.

Click aici pentru a vizualiza porumbeii din licitatie.

Adaugat pe 18 Jan 2023 de |  | 3,987 views

Spune-ti parerea

*