voiajori

În data de 1 octombrie s-a desfășurat la Plopeni, ședința CNS cu omologatorii, precedată de întâlnirea cu responsabilii tehnici județeni pentru modificarea RNS al FCPR.

În cadrul ședinței, s-au luat următoarele decizii, validate ulterior în ședința de Comitet Director din 2 Octombrie 2011:
1. S-au omologat rezultatele cu maturii pe baza raportului omologatorilor, aceștia făcând corecțiile necesare împreun[ cu responsabilul de program și informând tehnicii de județ despre greșelile din dosare.
2. Pe baza raportului cenzorului s-a propus suspendarea președintelui și tehnicului Asociației Mureș, din relațiile cu FCPR pentru trimiterea cu întârziere a clasamentelor la omologator în conformitate cu articolul 43 din RNS
3. S-a soluționat sesizarea trimisa de Dl Cărmăzan Ioan cu privire la scoaterea din concurs datorita ne-anunțării porumbeilor timp de o ora la concursul de maraton Terespol. Decizia Comisiei Sportive organizatoare este corecta și în concordanta cu RNS.
4. S-a soluționat contestația depusa de dl Urzica, favorabil privind introducerea porumbelului în clasament la concursul de maraton Koronowo.
5. S-a soluționat favorabil prin votul Comitetului Director în totalitate contestația d-lui Filip Vladi cu privire la mutarea ceasului de pe cursa 1 pe cursa 2 de către tehnicul asociației Iași.
6. Reclamația făcuta de ACP București cu privire la propriul membru Păduraru Demis, a fost analizata și s-a considerat ca ACP București era îndreptățită să ia masurile statutare ce s-ar fi impus. Comitetul director a decis trecerea sesizării în competenta Comisiei de disciplina.
7. Sesizarea făcuta de dl Costi Mircea Brezoi a fost analizata împreuna cu omologatorul și s-a constatat ca cele reclamate au fost remediat de către As Olt împreuna cu omologatorul.
8. Contestația depusa de dl Niculescu s-a analizat și s-au solicitat următoarele:
– Dl Niculescu va trimite la sediul FCPR dovada contestației depuse la sediul asociației organizatoare a concursurilor incriminate cu privire la aspectele reclamate și răspunsul acesteia.
– În același timp ACP București va pune la dispoziția CNS o poziție oficiala cu privire cu reclamația dlui Niculescu. Cazul se va re-discuta la următoarea ședința CNS.

Președinte CNS a FCPR,
Marius Tunduc

Adaugat pe 11 Oct 2011 de |  | 833 views

Spune-ti parerea

*