voiajori

Echipa ”Kipp & Fiii”, din localitatea germană Althornbach, a câştigat locul 1 în prestigiosul clasament IATP organizat de PIPA în acest an.

Medalia de argint este câştigată de un alt german, Karl-Heinz Koers de la Mandel. Podiumul este completat de crescătorii olandezi Batenburg – van de Merwe din Klaaswaal.

* IMPORTANT!!! În câteva zile, Columbofil.net dă startul unei super licitații cu porumbei excepționali reproduși în acest an direct de familia Kipp.

* ANUNT : Porumbei de la Karl-Heinz, locul 2 în acest clasament vor putea fi licitați la Expoziția Națională FCPR 2011


Ce este clasamentul PIPA IAT?

Clasamentul IATP este o ierarhizare organizată de PIPA, dedicată primei păsări desemnate în 5 curse internaţionale de distanţe lungi: Pau, Barcelona, Dax, Marseille şi Perpignan. IATP este un clasament anual, realizat începând cu anul 2003.

Obiectivele clasamentului PIPA IATP

1. Promovarea şi stimularea curselor vest-europene de lunga distanta.
2. Crearea unui clasament credibil şi onest.
3. Includerea în clasament a cât de mulți posibil columbofili care concurează în curse internaţionale.
4. Motivarea şi aprecierea performanţele cu adevărat de top, în aşa fel încât 4 performanțe de top vor avea un rang mai mare decât 5 rezultate medii.
5. Toată lumea concurează. Nu este necesar să aplici şi nici să-ți trimiți rezultatele. Clasamentul va fi calculat automat de către organizaţie pentru toți cei care concurează în cel puţin una dintre curse.
6. Clasamentul încearcă să dea tuturor şanse egale. Atât pentru marile crescătorii aşa-numite profesionale, precum şi pentru “crescătorul mic”, atâta timp cât veți introduceţi cel puţin 1 porumbel în fiecare cursă.
7. PIPA va publica clasamentul complet pe web, pentru toată lumea.
8.Câştigătorul va primi un frumos trofeu unic. Acest premiu va fi acordat mulțumită sprijinului oferit de sponsori.

Suntem mândri că reușim să organizăm o licitație inaugurală aici la Columbofil.net, respectând regula pe care ne-am impus-o ”doar cei mai buni dintre cei buni”.

Nu e mult spus: în 2011”Kipp și Fiii” sunt cei care definesc această categorie, așii concursurilor de maraton!!

Adaugat pe 30 Oct 2011 de |  | 1,070 views

Spune-ti parerea

*