voiajori

Comunitatea Columbofil.net are deja 8 luni de existență. Deseori am primit din partea dvs., stimați oaspeți ai site-ului, sugestii pentru îmbunătățirea și înmulțirea serviciilor oferite. Una dintre aceste idei a fost implementarea unui sistem de licitații.

Pentru că ținem cont de doleanțele prietenilor noștri, ne-am pus serios pe treabă!

Împreună cu colegii din echipă, am analizat opțiunile pe care le avem și am hotărât că trebuie să dezvoltăm un sistem propriu, modern. Ne doream mult ca acest sistem să satisfacă pe deplin nevoile și așteptările celor care doresc să cumpere porumbei, dar, în același timp, voiam ca sistemul să se ridice chiar și la nivelul așteptărilor celor mai pretențioși dintre cei ce vor dori să vândă porumbei.

A urmat o perioadă de studiu, de plănuire, iar apoi munca efectivă. După mai bine de două luni de la startul proiectului, echipa Columbofil.net parcurge în aceste zile ultimul pas înainte de finalizarea sistemului de licitații.

Practic, se fac ultimele teste și se lucrează la introducerea datelor pentru prima licitație. Sperăm că prima licitație vă va putea fi prezentată pe parcursul săptămânii următoare.

Pentru ca surpriza să fie completă, sistemul nu va fi vizibil decât în ziua de start a primei licitații.

Specificăm că scopul principal al acestui site a fost și va rămâne informarea profesionistă a columbofililor din toată România. Însă odată cu lansarea secțiunii de licitații, Columbofil.net va deveni locul de unde veți putea achiziționa porumbei de super calitate, la licitații sau vânzări cu preț fix.

Un lucru important de care puteți fi siguri, este că echipa noastră va selecta pentru dvs. doar cei mai buni crescători și cei mai buni porumbei, deoarece dorim să vi-i oferim doar pe ”cei mai buni dintre cei buni”!!!

Ca exemplu, un columbofil de o valoare excepțională cu care am purtat discuții extinse și care a îndeplinit standardele noastre foarte ridicate, este ”Crescătorul anului 2010”, dl Ionuț Burcă, multiplu campion național. Deoarece dumnealui a anunțat că va părăsi România, suntem onorați să acceptăm să prezentăm aici cei mai buni porumbei ai dumnealui. Veți avea ocazia astfel să licitați aici pentru cei mai valoroși porumbei Burcă: păsări cu multe expoziții naționale și pui din marile vedete naționale ale Familiei Burcă.

Vă mulțumim fiecăruia dintre dvs., stimați oaspeți ai site-ului, pentru încrederea pe care ne-o acordați. Sperăm din suflet că această nouă facilitate a site-ului vă va fi de un real folos!

Cu deosebită stimă,
Corneliu – adminstrator & Echipa Columbofil.net

PS.Cu această ocazie, transmitem mulțumiri colegilor Kernelu și Stevenson, fără a căror contribuție nu am fi reușit să implementăm acest nou proiect.

Adaugat pe 30 Oct 2011 de |  | 1,259 views

Spune-ti parerea

*