voiajori

Licitația primei serii de porumbei Kipp s-a încheiat Duminică, 13.11.2011, la ora 22.15 (cu prelungire de 15 minute față de ora stabilită, datorită ofertelor din ultimele minute). Suma totală cu care au fost cumpărați cei 5 porumbei este 8153RON, cu o medie de 1630RON pe porumbel.

Deși a fost extrem de solicitat, sistemul a funcționat bine. Cu toate acestea, sistemul se dovedește a fi unul perfectibil, ca orice alt lucru. Pe această cale, le mulțumim celor doi ofertanți care ne-au contactat pentru a sugera unele aspecte care pot fi îmbunătățite:

1.Dl Gabriel Oprea ne-a sesizat cu privire la perioadele de întârziere (pe unele sisteme și anumite conexiuni la internet) a împrospătării automate a paginii de licitație, la postarea unei noi oferte.

Soluțiile propuse, pe care am promis că le vom analiza împreună cu restul echipei, sunt următoarele:
– creșterea ratei de reîmprospătare în ultimele minute (evitând în limitele posibilului, suprasolicitarea serverului și a sistemelor client)
– contactarea telefonică sau prin sms a ultimului și/sau penultimului ofertant.

2.Dl care a licitat cu utilizatorul TCC ne-a semnalat faptul că licitația s-a prelungit cu 15 minute pentru toți porumbeii, nu doar pentru cei la care s-a licitat în ultimele 15 minute.

Acesta e un aspect care ne-a scăpat din vedere, dar, de data aceasta nu a produs nici un impediment licitatorilor – a fost cazul unui singur porumbel și la acesta nu au mai fost oferte în cele 15 minute suplimentare. Vom remedia această problemă până la finalul următoarei serii de licitații.

Vă invităm pe fiecare dintre dvs. să nu ezitați să ne contactați, în cazul în care aveți și alte sugestii de prefecționare a sistemului de licitații.

Adaugat pe 14 Nov 2011 de |  | 610 views

Spune-ti parerea

*