voiajori

Dintr-o eroare a celor care au introdus datele pentru Cupa Continetală a județului Constanța, un porumbel al dlui Voinea Dorin nu a fost introdus la această categorie.

Ieri, la întoarcerea în țară, am fost contactat de domnia lui, dar i-am explicat că nu pot să-l ajut, pentru că am avut un termen limită pentru trimiterea datelor și nu voi face niciodata rabat de la termene și de la reguli.

I-am sugerat să încerce sa ia legătura cu tandemul Cure Jan Fransois + Florin Dostetean, care pot să îi cedeze locul lor.Nu mică mi-a fost mirarea când,  la câteva orae, am fost sunat de Florin, care mi-a spus că dorește retragerea porumbelui propriu din Lotul Olimpic, pentru că porumbelul dlui Voinea este mai bun și merită să fie în lot.
Un gest de o omenie, oarecum incredibil într-o lume în care majoritatea au uitat ce înseamnă bunătatea și respectul valorilor. Un gest care mi-a dat sparanța că se poate și in România să avem respect unul față de altul.
Am ales acest mod de a-i felicita pe cei doi, cu care de altfel sunt bun prieten, și cred că toată România columbofilă trebuie să o facă!
Este un gest unic, o premieră în România Columbofilă și un lucru extraordinar.
În același timp, le reamintesc columbofililor că ei sunt cei care trebuie să transmita datele pentru Campionatul Olimpic tehnicilor de judet, dar le reamintesc și tehnicilor de județ că este obligația lor, atât legală, dar mai ales morală de a face tot posibilul ca cei mai buni porumbei ai asociațiilor să ajungă pe locurile pe care le merită.

Florin și Jan, felicitările mele din inimă.

Marius Tunduc
Presedinte CNS al FCPR.

* Am prezentat aici, pe Columbofil.net, rezultatele dlui Voinea Dorin și porumbeii pe care dumnealui îi oferă la licitația de la Expoziția Națională Craiova 2011.
CLICK AICI PENTRU A VEDEA MATERIALUL

Adaugat pe 15 Nov 2011 de |  | 912 views

Spune-ti parerea

*