voiajori

Salut vizitatorii acestui site. Mă numesc Mălinche Iulian, am 25 de ani și sunt din Brăila.
De ceva timp urmăresc rezultatele campionului Habaci Călin, din Arad. Azi am reușit să-l vizitez pentru prima dată. Vreau să vă spun că pentru mine a fost o ocazie excelentă de a analiza păsări de o calitate excepțională.


Am discutat multe lucruri interesante cu dl. Călin și-i mulțumesc pentru ospitalitatea de care a dat dovadă.
Cu această ocazie am achiziționat de la dânsul 3 păsări foarte valoroase. E vorba de părinții celor două campioane ”Hermesa Galactică” și ”Hermesa Extraterestră” și de o altă femelă, 020962 din 2008, care a obținut locul 1 Seminațional Bamberg și are baremuri la maraton, fond și fond palmares cu punctaj de expoziție.

Prețurile cerute și oferite cred că reflectă valoarea acestor porumbei și l-au mulțumit pe crescător. 7000 € pe cei doi părinți ai Hermeselor și 1500 € pe femela campioană de la Bamberg. Am primit cadou un pui din campioana națională a României la maraton palmares 2011 – ”Hermesa Galactică”.Cred că acești porumbei vor reproduce pui la fel de valoroși, pentru că, de obicei, ”așchia nu sare departe de trunchi”.

Vă doresc mult succes tuturor și-i mulțumesc încă o dată d-lui Habaci pentru că ne-a onorat primindu-ne la el în crescătorie.
Iulian

Adaugat pe 19 Nov 2011 de |  | 1,308 views

Spune-ti parerea

*