voiajori

Deoarece sunt cel care a introdus în premieră în mediul columbofil online românesc conceptul de ”preț rezervat” la vânzările porumbeilor valoroși, mărturisesc public că o bună perioadă a trebuit să-mi fac curaj pentru a face această mișcare. Mișcare care, iată, se pare că e una bine primită de ofertanți, cum era și normal!

Un alt site de licitații a și copiat deja modelul Columbofil.net și a introdus ”prețul rezervat”. Ce mă face să zâmbesc însă, e memoria reacției inițiale de iritare a acelor băieți, cu doar câteva zile în urmă.

De altfel, nimic surprinzător – orgoliul celui care se ocupă de site-ul în cauză a fost foarte grav rănit, după mustrarea noastră referitoare la un alt articol preluat fără permisiune tot de aici, de pe Columbofil.net…

Discutăm frecvent cu colegii de echipă noile direcții care trebuiesc abordate și îmbunătățiri care vor fi aduse platformei Columbofil.net. Vom continua ă prezentăm aici, pe viitor și alte noutăți. Inevitabil, multe dintre ele vor copiate! Dar, dacă e să fim rezonabili, ăsta e chiar mersul normal al vieții, nu-i așa?

Cu deosebită stimă,

Corneliu

Adaugat pe 22 Nov 2011 de |  | 688 views

Spune-ti parerea

*