voiajori

L-am cunoscut nu demult.
La vreo oră după sosirea de la Berlin a rachetei sale înaripate, ”Abigail”.
Nu eram foarte sigur că e locul 1 Național.
L-am contactat totuși și am făcut un interviu audio.

A trecut timpul și ne-a spus că renunță. Nu îmi venea să cred. Într-o clipă de inspirație… le-am furat altora inspirația, am colecționat mesaje virtuale în montajul: ”PE NET SE SPUNE DESPRE BURCĂ” (Bogdan Oros l-a numit ”Messi al columbofiliei române”)

De ceva vreme, am început să discutăm despre o licitație online. Fiind prea ocupat, l-am amânat, cu politețe. Da, pe Ionuț Burcă.

Am colaborat și pentru o prezentare a rezultatelor lui pentru site-uri columbofile din strainătate (chiar vrea să plece!!!) Cei care știu engleză pot deschide pdf-urile:
CV
Rezultate 2008
Rezultate 2009
Rezultate 2010
Rezultate 2011

Am învățat câte ceva de la Ionut? DA! Am învățat că trebuie să fiu și mai minuțios, și mai punctual, și mai ordonat. Am învățat că trebuie să-mi accept insuccesele și să le depășesc. Am învățat că… nu trebuie să mă supăr ușor. Și ar mai fi… toate la rândul lor. Sunt lecții columbofile? Sunt lecții de viață? Poate că și una și alta.

Azi lucrez la introducerea în sistemul de licitații Columbofil.net a super porumbeilor lui Ionut. Trag tare, dar nu sunt stresat. Știu că Ionuț nu se va supăra dacă nu-i voi termina până diseară…

Adaugat pe 23 Nov 2011 de |  | 2,287 views

Spune-ti parerea

*