voiajori

Dl. Iușan Darius ”Delabistrița” în parteneriat cu Columbofil.net, organizează cu ocazia sărbătorilor ce se apropie, un concurs destinat juniorilor columbofili cu tema ”Cea mai frumoasă crescătorie de Crăciun”
Conditiile concursului:
Trimiteți pe adresa: contact@columbofil.net o fotografie cu crescătoria dumneavoastră împodobită în așteptarea Crăciunului și o scurtă poveste columbofilă, cu tema ”Cum m-am apucat de porumbei”, nume, prenume, nr de telefon, id-messenger și adresă.
În fiecare zi de 10, 17 și 24 Decembrie, se va efectua o tragere la sorți. Primii trei participanti extrași vor primi câte un porumbel din crescătoria Iușan Darius ”Delabistrita” (Iușan & Danci și Iusan & Ștefănescu).
Toți concurenții vor participa la tragerea la sorți din marea finală, care va avea loc în ziua de Crăciun, 25.12.2011. Premiul finalei este femela ”Bilutză” RO-2011-00751139, care a obținut pentru tandemul ”Iusan & Ștefănescu” locul 15 în concursul Wienner Neustadt 621 km, cu 526 porumbei și 81 columbofili participanți.

Regulile concursului:
1. Toți participanții să fie membri columbofili și să-și concureze porumbeii în cadrul unei federații columbofile (nu contează care).
2. Să nu depășească varsta de 19 ani.
3. Nici un membru al familiei concurentului să nu fie columbofil (excepție frați până în19 ani).

Delabistrita
…spor la zbor !!!

* Click aici pentru a vedea pedigree-le primilor 3 porumbei oferiți la extragerea de pe 10.12.2011 și pedigreul super femelei Biluță

Adaugat pe 30 Nov 2011 de |  | 1,688 views

Spune-ti parerea

*