voiajori

Ieri am muncit mult să introduc în sistemul de licitații 11 pui din cei mai buni porumbei marca Burcă Ionuț. După cum v-am obișnuit, vă prezentăm din nou doar cei mai buni dintre porumbeii cu adevărat buni.

După finalizare, am continuat cu alte cele și am uitat să anunț pe prima pagină lansarea aceste noi super licitații. Cu toate acestea, la peste jumătate dintre acești pui s-au postat deja oferte!!

Îmi explic aceste oferte timpurii doar prin faptul că super porumbeii dlui. Burcă au o mare căutare. De fapt, dacă există într-adevăr crescători români care nu au nevoie de reclamâ pentru a-și vinde porumbeii, Ionuț Burcă este, fără doar și poate, unul dintre aceștia!

Deși e 1 Decembrie, Ziua Națională a României, voi continua să muncesc pentru dvs., pentru a finazlia introducerea în sistemul de lciitații a unui alt lot, de data asta porumbei maturi, tot de la multiplul campion Ionuț Burcă. Toți porumbeii din a doua serie sunt efectiv vedete! Veți vedea: zburători de top și reproducători de super clasă.
* Sper ca pe seară să finalizez prezentarea acestor porumbei excepționali.

Sunt și eu curios cum vor reacționa columbofilii români la această ofertă inedită de porumbei de mare calibru. De altfel, Ionuț mi-a confirmat de nenumărate ori că, dacă nu ar fi să părăsească România, acești porumbei nu s-ar vinde! Pur și simplu!

Vă doresc tuturor o zi națională în care să fim din nou mândri că suntem români!

Corneliu

Adaugat pe 1 Dec 2011 de |  | 675 views

Spune-ti parerea

*