voiajori

Stimați prieteni, vă informăm cu deosebită plăcere că am mai făcut un foarte mare pas în direcția informării profesionale a fiecăruia dintre dvs. De curând, ați observat probabil o mică, dar foarte importantă modificare pe prima pagină a site-ului: apariția siglei de Partener F.C.P.R. Despre ce este vorba?

Columbofil.net este, încă de la apariție, singurul site privat de largă audiență din România, care a promovat în mod exclusiv activitățile Federației Crescătorilor de Porumbei din România. Mai mult, toate evenimentele organizate sub egida FCPR au fost prezentate aici, unele dintre ele aproape live!

Majoritatea columbofililor români membri ai F.C.P.R. cunosc aceste aspecte și multi ne-au transmis repetat că apreciază munca noastră. Iată că a venit momentul să trecem la un nivel superior!  Zilele trecute am înaintat conducerii FCPR propunerea noastră de a deveni parteneri oficiali. Suntem deosebit de onorați să anunțăm că cererea noastră a fost aprobată!

Astfel, am devenit oficial parteneri ai celei mai mari federații columbofile române, singura prin intermediul căreia suntem reprezentați în cadrul Federației Columbofile Internaționale.

În acepțiunea noastră, oficializarea colaborării cu Federația Crescătorilor de Porumbei din România este o recunoaștere, o încoronare, simbolic spus, a eforturilor deosebite depuse de noi până în prezent, a seriozității și a profesionalismului de care am dat dovadă.

În același timp, acest parteneriat ne încurajează să continuăm promovarea online a columbofiliei românești, la aceleași standarde ridicate. Nu mai e nevoie să specificăm că aici veți găsi, în continuare, pe lângă știri și reportaje exclusiv FCPR și multe alte materiale informative, de foarte bună calitate: interviuri, articole columbofile de larg interes, prezentări ale celor mai valoroși crescători ai României, dar și prezentări ale fiecăruia dintre dvs., dacă doriți. Totul gratuit!

În numele colegilor de echipă (fără eforturile cărora nu s-ar fi reușit nimic din ce se vede) vă mulțumesc din suflet pentru încrederea acordată și vă invit, pe fiecare dintre dvs., să continuați să fiți Columbofil (și pe) .net !

Cu deosebită stimă, al dumneavoastră,

Corneliu

administrator al www.Columbofil.net – Partener F.C.P.R

Adaugat pe 5 Dec 2011 de |  | 1,233 views

Spune-ti parerea

*