voiajori

Ieri s-a încheiat pe site-ul faimoasei familii Herbots o licitație cu porumbei excepționali pentru care au licitat și câțiva crescători români. Unul dintre cei mai valoroși porumbei oferiți la această licitație a fost oferit de familia Kipp, deja prieteni ai Columbofil.net și bine cunoscuți dvs. prin intermediul licitației de succes organizate de noi.

Este vorba despre porumbelul DV04900-11-976, un fiu din “PICASSO” și “PRINCESS ELIDAN”. ”PICASSO” a obținut locul 1 Național Porumbel As în 2008 și locul 8 Internațional la concursul de la Tarbes, din 12,537 păsări. Mama lui DV04900-11-976 este “PRINCESS ELIDAN” locul 1 Național Porumbel As 2003. Deci, un fiu din cei mai buni porumbei ași ai Germaniei!!

Dl Marius Tunduc a câștigat această licitație cu suma de 800 euro. Astfel, un nou porumbel de cel mai nobil sânge, cu o ascendență excepțională, îmbogățește baza genetică a crescătoriei Familiei Tunduc, probabil una dintre cele mai puternice colonii de porumbei Kipp din România. Ăsta da ”cadou” de Moș Nicolae!

În numele echipei Columbofil.net, îi urez colegului din conducerea asociației bihorene (în același timp și partener al acestui site), mult, mult succes pe plan columbofil! Îi doresc ca acest pui să producă pui și nepoți de talia părinților lui. Pentru binele columbofiliei bihorene, pentru o și mai mare concurență la nivel zonal și chiar național!

Corneliu

Adaugat pe 7 Dec 2011 de |  | 1,080 views

Spune-ti parerea

*