voiajori

Mă numesc Giurgiu Andrei, am 15 ani și sunt din localitatea Lugașu de Jos, județul Bihor. Sunt membru al Asociației Columbofile VOIAJORUL BIHOR din anul 2010.

Pasiunea pentru porumbei o am de la vârsta de 10 ani, când tatăl meu mi-a adus o pereche de porumbei de ornament. Tatăl meu, iubindu-i și el la fel de mult ca și mine, nu mi-a fost deloc greu, pentru că am avut cine să mă sprijinească.

Primul contact cu voiajorii l-am avut la vârsta de 12 ani, când un prieten de familie mi-a făcut cadou 3 pui, iar de aici nu a mai fost decât un pas până la concursuriele cu porumbei voiajori. În anul 2009 m-am hotărât sî particip cu porumbei la concursuri, fiind îndrumat de prietenul meu Lascău Aurel, căruia îi mulțumesc pe aceasta cale, dar și bunului meu prieten Fildan Vlad și d-lui Marius Tunduc, care m-au ajutat cu diverse sfaturi și pui oferiți cadou.
Sunt atras de concursurile de fond și sper ca pe viitor să fiu un redutabil concurent al județului Bihor. În continuare vă prezint câteva fotografii cu crescătoria mea împodobită, iar porumbei mei sunt globurile de cristal pe care îi ingrijesc cu multă dragoste.
Felicit initiativa Dvs. de a ajuta copiii, si sper sa ma numar printre fericitii castigatori

no images were found

Adaugat pe 9 Dec 2011 de |  | 1,744 views

Spune-ti parerea

*