voiajori

La Columbofil.net, publicarea articolelor și materialelor de orice natură nu se face cu un singur click! E multă muncă în spatele a ceea fiecare dintre dvs. puteți citi și viziona aici.

Să vă detaliez pe scurt cum decurge prelucrarea unui material de prezentare:
1.Textul este corectat și revizuit cap-coadă de către mine sau sora mea, pentru detectarea și eliminarea greșelilor de exprimare, ortografice, etc. și pentru introducerea diacriticelor.

* Timp mediu de lucru: între jumătate de oră și 3 ore, în funcție de lungimea și complexitatea materialului.
2.Fotografiile sunt redimensionate, iar unele dintre ele sunt prelucrate, dacă cel care urmează să fie prezentat mi-a cerut asta.
* Prelucrarea unei fotografii durează între 15 minute și 2 (două) ore!

3.Materialele video sunt prelucrate, urmează operațiunea de export și randare, iar apoi cea de upload pe youtube.
* În funcție de lungimea și complexitatea prelucrărilor aplicate, operațiunea de prelucrare și postare pe Columbofil.net a unui material video poate dura între o jumătate de oră și 4 ore.
Pe baza datelor de mai sus, oricine poate face un calcul simplu și o normare aproximativă a volumului de muncă…
Specific din nou, chiar dacă unora li se va părea că o fac obsesiv, că toată această muncă este absolut gratuită. Pot să vă confirme toți crescătorii pe care i-am prezentat până acum.

___________________________________________________

Câte ceva despre ocupațiile noastre, celor care faceam această muncă.
Eu sunt angajat cu normă întreagă ca in ing. IT, iar ca implicare columbofilă, pe lângă acest site, sunt responsabil tehnic sportiv al clubului Beiuș, secretar al Asociației ”Voiajorul” Bihor și, probabil înaintea ultimelor 3, foarte columbofil, foarte pasionat. În plus mai am și alte hobby-uri, două mai importante ar fi pasiunea pentru muzică și fotbablul.

Sora mea Ana e elevă, iar cealaltă soră, Ileana, care mă ajută uneori la traduceri, e traducător profesionist și cadru didactic în cadrul unei universități din Oradea.

___________________________________________________

Bineînțeles, cei care muncesc la dezvoltarea și funcționarea zilnică a aceastei platforme sunt mai numeorși. La momentul potrivit, va urma și prezentarea fiecăruia dintre ei și a eforturilor pe care le depun.

Cu deosebită stimă,
Corneliu

Adaugat pe 11 Dec 2011 de |  | 869 views

Spune-ti parerea

*