voiajori

Încercam de curând să analizez » Joaca chinezilor cu porumbei europeni.

Cred că mulți dintre noi aveam semne de întrebare. Acum, echipa pipa.be ne lămurește întru-câtva. Fericitul câștigător al licitației celui mai scump porumbel din lume e proprietarul celei mai mari firme fabricante de vapoare chinezești și posesorul celui mai mare columbodrom din sudul Chinei.

Probabil că astfel de tranzacții îmbunătățesc imaginea columbofiliei în lume. Vânzarea unui porumbel belgian către un asiatic, la prețul de 250.400 Euro e o știre de mare impact. Multe publicații cu specific columbofil s-au grăbit să preia fotografia dlui. Hu Zhen Yu alături de reprezentantul PIPA.

Bineînțeles, acest nou record va fi doborât, poate curând. Așa cum a fost doborât cel al porumbelului de Brockamp, vândul tot de PIPA în Japonia pentru 170.000 Euro.

Între timp, dl. Hu Zhen Yu va călători în Europa, pentru a analiza cele două femele (”Dolce Vita” și ”Special Blue”) și a-și alege una dintre ele. Ce credeți, oare serviciile de consultanță profesională oferite de PIPA vor influența și această alegere a dlui. Hu?

Adaugat pe 29 Jan 2012 de |  | 1,034 views

Spune-ti parerea

*