voiajori

Am anunțat de curând că doi porumbei de la licitația Pelepco Cătălin nu au fost plătiți de către dl. Daniel Constantin. De fapt, dl. Daniel nu putut plăti în termenul celor 3 zile, deoarece a rămas înzăpezit o anumită perioadă.
Dl. Daniel a efectuat apoi plata, cu întârziere, dar dl. Pelepco nu a mai acceptat acea plată din motive personale. Prin urmare, dl. Daniel nu mai este pe lista celor care nu plătesc! (Între timp, acei porumbei au fost achiziționați de dl. Costi Tănase, din Timișoara)
Prezentăm în continuare un mesaj justificator al dlui. Daniel:
”….Dacă nu aveam ghinion, plăteam în 3 zile. A fost ghinion curat, pentru că m-ați sunat luni cu un număr pe care nu-l aveam în telefon. Apoi am revenit eu cu telefon, dar n-ați fost disponibil. A intervenit apoi plecarea în grabă spre Castranova – fără acel telefon la mine – și înzăpezirea.
Eu am intrat să licitez pe acest site pentru că îl consider serios și avea porumbei de valoare. Mi-a plăcut și opțiunea cu ”este sub pretul solicitat de vânzător”. Mi se pare fair-play.
….
În altă ordine de idei, pentru că dumneavoastră aveți o mulțime de contacte în lumea columbofilă, aș dori să vă întreb dacă știți pe cineva din Romania care a cumpărat porumbei de Koen van Roy?
Numai bine,
Daniel”

………………………………………………………………………………………………………………………………….
Vă reamintim că vom încearca o colaborare largă cu toate celelalte site-uri cu profil columbofil, pentru a-i cunoaște toți pe cei care comandă produse columbofile sau cumpără sau licitează porumbei, iar apoi ”uită” să mai plătească.

Adaugat pe 31 Jan 2012 de |  | 874 views

Spune-ti parerea

*