voiajori

Asociația Crescătorilor de Porumbei Prahova își informează membrii :

Pretul privind transportul porumbeilor pentru sezonul 2012 la categoriile viteză și demifond va fi de 6,5 RON de bucată.

Se vor efectua 15 etape de concurs și trei antrenamente pe ruta Ardeal. În cuantumul acestei taxe se vor include următoarele sevicii:

Transportul porumbeilor, efectuarea clasamentelor, efectuarea fluturașilor pentru fiecare clasament, centralizarea rezultatelor, plata delegaților lansatori, plata delegaților obsevatori, contractul cu institutul meteo Sibiu pentru informare privind timpul probabil pentru ca lansările să fie garantate, contabila și casierul asociației, plus eventualele cheltuieli neprevăzute care apar în timpul sezonului.

De asemeni, vă aducem la cunoștință că A.C.Prahoveană organizează 5 etape de fond în Slovacia și 3 etape de maraton în Cehia, urmând ca, după consultările cu partenerii noștri la aceste categorii – Asociația Buzău – să vă detaliem toate informațiile privind aceste concursuri.

A.C. Prahova va asigura două centre de îmbarcare la fond în localitățile Breaza și Plopeni, un centru de îmbarcare  la maraton în localitatea Plopeni și un centru de îmbarcare pentru Berlin în localitatea Plopeni.

Conducerea Asociației Crescătorilor de Porumbei Prahova

Adaugat pe 7 Feb 2012 de |  | 976 views

Spune-ti parerea

*