voiajori

Ieri am vazut pe site-ul dvs. cum erati luați la rost de un alt administrator de site (rrp.ro) pentru faptul ca ați avut ”neobrăzarea” să publicați un articol despre marele Georgică Popescu, preluat de pe site-ul lor.

Las la o parte acest gest , murdar și care dădovadă de lipsă de caracter, mai ales ca demersul dvs. nu făcuse altceva decât să ne reamintească de marele columbofil.

Azi însă, vizitând acest site (rrp), am văzut cum se promovează  HOȚII !!!

Mai exact, s-a publicat un articol despre Balco + One, tandemul ajuns celebru prin faptul că au fost prinși și excluși din FCPR pentru FRAUDĂ. Fraudă dovedita de toate comisiile! Fraudă contestată și la tribunal de cei doi, care au pierdut și acolo!! Deci cei doi sunt HOȚI cu acte.

Oare cum se numeste promovarea HOTILOR? Oare nu vă crapă obrazul de rușine dle. administrator de la rrp când vorbiți cu și despre niște oameni capabili să fure la porumbei?

Cât timp veți continua promovarea HOTILOR ? Cum este posibil ca dl. Balko să spună în interviu că a încercat în 2011 să concureze fără fraudă ?? Lupu-și schimbă părul, obiceiul ba!

Este o rușine națională să filmezi niște hoți dovediți și să-i postezi pe internet pentru a le face reclamă.

Iată și postarea pe youtube, care poate fi preluată liber. (Pentru cei care nu știu este un spațiu online public, pentru filmări gratuite)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mbvNn_NhY9k#!

Rusine acestor oameni!

Dinulescu Petre
Un columbofil indignat

Adaugat pe 13 Mar 2012 de |  | 1,914 views

Spune-ti parerea

*