voiajori

Albert Botezat, prietenul de la Suceava pe care nu l-am întâlnit încă (deși e un partener de nădejde al Columbofil.net), mi-a propus de curând să intervievăm un mare maratonist olandez. Spre rușinea mea, nu auzisem încă nimic despre acest crescător.

Aveam însă o listă cu întrebări primite cândva de la un alt prieten, Darius Iușan. Le-am rearanjat, am adăugat altele, iar Albert i le-a prezentat olandezului (numele lui e o surpriză, pentru mâine). Reacția băiatului din țara lalelelor: ”Ce-i dom’le cu interogatoriul ăsta?” 

Totuși, a răspuns! Tipul e cerebral și eu cred că, pe lângă faptul că și-a exprimat clar și în detaliu ideile, a reușit să ne prezinte o sinteză excepțională a filozofiei olandeze de zbor a maratonului. Veți vedea mâine.

Până atunci, vă repet din nou că suntem mândri de reușita în echipă. E o mare realizare cooperarea complet dezinteresată a trei băieți nebuni după porumbei din diferite părți ale țării, în scopul de a furniza columbofililor români pasionați de maraton informații de la cele mai bune surse.  Poate fi un semn de bun augur pentru sezonul care aproape-aproape că stă să înceapă, nu credeți?

Adaugat pe 14 Mar 2012 de |  | 1,070 views

Spune-ti parerea

*