voiajori

Unii vor spune ca titlul este exagerat, insa va invit sa lecturati articolul de mai jos pentru a va convinge ca este 100% asa.

Prima discutie o vom face despre Campionatul National al Romaniei, organizat de FCPR. Din start cel mai puternic, cel mai credibil, cel mai serios si singurul menit sa te duca direct la  Olimpiada.

Aproape ca nu exista campion national al Romaniei, care sa nu apara in lista de participanti la Romania Open FCI Grand Prix. Asadar cei mai buni, dintre cei mai buni din Romania.

Privind acum la participarile anuntate de afara, vom constata ca unii dintre cei mai puternici concurenti la columbodrom din Europa vor fi prezenti aici.

Conditiile de exceptie, seriozitatea organizatorilor, precum si locatia de lansare situata in vestul Ungariei, mai aproape de civilizatia columbofila si de seriozitate, sunt ingredientele care garanteaza succesul inca de la inceput.

Filmarea on-line a lansarii, transmiterea on-line a sosirilor, licitarea porumbeilor pe cel mai mare site de licitatii din Asia, sunt garantii clare ca avem de-a face cu o concurenta incredibila.

Implicarea unor nume mari ca Bricon, Rohnfried, Herbots, ebpigeon si altii, spun totul despre ce urmeaza.

Organizatorii vor arata invitatilor din afara, inclusiv celor din China si Taiwan, de ce Romania devine incet, incet polul de putere a columbofiliei din estul Europei, de ce, in cativa ani vom fi cu adevarat Nr. 1

Pe 1 septembrie sa va luati concediu pentru ca vom asista la o mare petrecere, la un mare show al columbofiliei romane si al organizatorilor de la Romania FCI Grand Prix.

Detalii pe www.columbodromarad.ro.

Adaugat pe 18 Mar 2012 de |  | 1,492 views

Spune-ti parerea

*