voiajori

Lansata cu mare fast, dar cu probleme juridice se pare foarte grave (lucru pe care il vor decide instantele) FRSC va ramane probabil in istorie ca cel mai mare balon de sapun columbofil din Romania.

Zilele trecute, ultimul club FRSC, din judetul Brasov care mai putea organiza legal concursuri, (cel din Cristian avand in acest moment 12 membri si fiind in imposibilitatea de a participa la concursuri) cel condus de dl Sofron, si-a inchis oficial portile, membrii acestuia impreuna cu liderul lor devenind cu cereri si adeziuni membrii Asociatiai Columbofile Brasov (FCPR).

Dupa ce la nivel de Bucuresti, membrii cluburilor FRSC au fugit care incotro, nume emblematice ca Nicolaescu + Adi si altii find la FCPR, sau Cocos + Musat la Gyosport (club privat) se pare ca numarul celor ramasi e in jur de 25 de columbofli,iar cei din Popesti Leordeni s-au inscris la As Buftea (FCPR).

Marea lovitura sa produs laPrahova unde peste 150 de membrii au revenit la Asociatia Crescatorilor de Porumbei Prahova, si cei ramasi sub comanda dlui Toncu se pare ca se vor repatria dupa ce acesta a fost mazilit de catre Biroul Federal al FRSC, dupa ce saracul de el dusese o lupta apriga sub steagul FRSC.

Daca in Vrancea cluburile sportive nu mai au membrii deloc, la Braila, Teodorescu are 8 membrii, totusi in Radauti si Dorohoi mai sunt aproximativ 100 de membrii in discutii avansate cu liderii din zona, mai ales ca majoritatea si-au procurat deja inelele FCPR, obligatorii de la pui 2012.

La Hunedoara, omul care a ,,muls,, vaca UFCR-ului 20 de ani, Horvat Ioan sa reprofilat dupa schimbarea din functie devenind mare FRSC-ist, adica sa aliat cu cei impotriva carora a inceput lupta prin tribunale in 2009, alaturi de dl Bilan, cand mai era membru in CD al FCPR. Acesta conduce o mana de oameni – cam 70 de persoane.

Un alt tradator, Luca Petre, schimbat si el din functiile FCPR pe motiv de varsta dar si pe alte motive intemeiate, si-a recrutat si el 28 de persoane cu care concureaza cu clubul celebrilor Balco+One, fraudori dovediti ai FCPR. Impreuna au un grup de 60 de columbofili. Nu putem incheia prezentarea fara sa-i uitam pe cei 6 magnifici din Bistrita, in frunte cu Togor Lucian si Bucur Octavian, care imdeiat dupa expirarea suspendarii de 5 ani pentru frauda, in loc sa se bucure de revenirea in competitie a ales calea pribegiei, jucand viteza-demifond tocmai cu …Satu-Mare.

Asadar insumati din toate colturile tarii cu greu ajungem la 300 de oameni care se pregatesc de Campionatul National Sportiv Columbofil, care campionat dupa parerea noastra … nu va mai incepe din lipsa … columbofililor si a porumbeilor.

Asadar unul cate unul, mohicanii se intorc. Probabil insa ca pt unii drumul plecarii a fost cu sens unic si nu vor mai fi primiti inapoi niciodata… ramanad sportivi!!!

Ziarul vorba!

Adaugat pe 18 Mar 2012 de |  | 3,320 views

Spune-ti parerea

*