voiajori

SEDINTA COMITETULUI DIRECTOR A ASOCIATIEI COLUMBOFILE VOIAJORUL BIHOR

Duminica 18 martie s-a desfasurat sedinta CD a AC Voiajorul Bihor. La aceasta sedinta s-au discutat si hotarat urmatoarele lucruri.
1. Pentru prima etapa de concurs este obligatorie cipuirea si introducerea listelor de start in Programul de clasamente pana cel tarziu duminica 22 aprilie. Dupa aceasta data nu se mai introduc liste de start si nu se mai aproba participari pana dupa prima etapa.
2. Pentru a asigura transport corespunzator s-a luat legatura cu proprietarul unei masini similare cu cea a asociatiei pentru a discuta o eventuala inchiriere. Pentru aceasta fiecare responsabil de centru va aduce la sedinta de Comitet director din 23 aprilie lista cu crescatorii si porumbeii participanti la prima etapa si se va analiza oportunitatea inchirierii unui mijloc de transport suplimentar.
3. Dupa sosirea Carnetelor de evidenta competitionala, fiecare centru de imbarcare va organiza o sedinta pentru prelucrarea lor.
4. S-au distribuit legitimatiile FCPR.
5. S-au discutat cateva aspecte privind promovarea columbofiliei in Bihor si atragerea de noi membrii, urmand ca la sedintele viitoare sa se finalizeze eventualele strategii.

Presedinte Ac Voiajorul Bihor
Marius Tunduc

Adaugat pe 22 Mar 2012 de |  | 916 views

Spune-ti parerea

*