voiajori

BUDAPESTA – etapa a doua pentru bihoreni,din nou un concurs foarte bun

Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor, a organizat sambata 5 mai cea de a doua etapa din planul de concursuri. 3903 porumbei au fost lansati la ora 8.00 din Budapesta (Cincota) pe o vreme exceptionala. Sosirile au fost din nou foarte bune porumbeii sosind cu peste 1350 m/min.
Sambata viitoare vom avea prima etapa comuna cu As. Voiajorul Arad, si se asteapta participarea a peste 10.000 de porumbei la etapa de viteza – demifond Gyor. Iar peste doua saptamani, la Gyor 2, se va desfasura prima etapa pe Provincia de vest – Timis, Arad,Bihor, Salaj si Satu-Mare, etapa deosebita unde numarul de porumbei lansat se asteapta a fi peste 17.000!!! Asadar de urmarit campionatul Provinciei de Vest 2012.
Detalii si noutati din Bihor – www.acbihor.ro

Adaugat pe 5 May 2012 de |  | 1,233 views

2 pareri la articolul “BUDAPESTA – etapa a doua pentru bihoreni”


  1. ioan says:

    ei,ei,da au fost bune,dar si perderile au fost pe masura,….sa vad daca acest post va aparea…

  2. Fam.Lucaci says:

    D-le Ioan, sa stiti ca a fost o etapa reusita, felicit organizatori, si in special pe domni Vancea, Miclos, Peteo pt. idea de a mai pune un container pt. cei care nu au vrut limitarea porumbeilor. Cat despre sosiri eu personal sunt foarte multumit deoarece ieri in jurul orei 13 am avut toti porumbeii acasa, si pt cei mai necredinciosi pot sa verifice maine la desigilare. In mod special vreau sa-l felicit pe d-l Bala pt mascul extraordinar pe care-l detine, si care din primele doua etape are sub un punct penalizare, si care in decursul anului 2011 si inceputul lui 2012 are 6 etape sub un punct penalizare FELICITARI BALA. Va salut cu respect Ionut Lucaci.

Spune-ti parerea

*