voiajori

Cu admirație și respect, vom purta un veșnic gând domnului Gal Gavrilă, omul și columbofilul care încă din anii 1960 a fondat prima asociație columbofilă din județ, alături de Wagner Eduard, Szabo Gezso, Gotschling Paul, Tătar Ioan, Print Constantin, asociație care s-a numit ”083-Viitorul Targu-Mures”.

A fost președintele asociației județene Mureș până în anul 2006, o perioadă de 45 de ani, timp în care a fost creierul și inima columbofiliei județene; a fost un om de mare omenie, sărind tot timpul în sprijinul celui care i-a cerut ajutorul.
A fost un organizator de excepție, a făcut parte din conducerea centrală a Uniunii Columbofile din România; a avut activitate o sportiv-columbofilă deosebită, reprezentând cu cinste județul și a participat cu porumbeii și la Spartachiadele Internaționale cu rezultate meritorii.

Va ramâne în conștiința noastră ca un exemplu de om și columbofil și ne vom aduce aminte cu respect față de memoria dânsului.

Sincere condoleanțe soției și celor două fiice ale dânsului.

Cu deosebit respect,
Roman Mircea,
președintele Asociației Columbofile ”26-MuresEc”

Columbofil.net se alătură dlui Roman Mircea și trasminte sincere condoleanțe tuturor apropiaților acestui mare om și columbofil. Dumnezeu să-l odihnească !

Adaugat pe 27 Jun 2011 de |  | 1,307 views

Spune-ti parerea

*